Kommende webinarer

Webinaret er Live på Microsoft Teams Onsdag 8. Juni – kl 09.00-09.30

Sikkerhetswebinar AGS IT-partner 8.06

I dette Teams-webinaret skal du få se hvordan du enkelt kan øke sikkerheten for deg og dine ansatte ved hjelp av Microsoft 365, som du allerede betaler for.

I tillegg får du smarte tips og råd om andre sikkerhetstiltak, som effektivt beskytter deg mot hackerangrep, identitets-tyveri og svindel.

Programledere for dette webinaret er Kristian Hokland og Anders Asplin, som til daglig jobber som kunderådgivere i AGS IT-Partner.

Webinaret varer i 30 minutter fra kl 09.00 til 09.30

Microsoft Dynamics 365

Webinaret er Live på Microsoft Teams Torsdag 16. Juni – kl 09.00-09.30

Microsoft Dynamics 365 CRM Webinar – 16.06

Har du vurdert å skaffe et CRM system for ditt selskap? I dette webinaret skal du få vite hva du skal tenke på når du bestiller et CRM system.  Katja og Kristian gjennomgår viktige steg i implementering av et CRM system, og ser på hvorfor mange CRM prosjekter ikke går som planlagt og hva som skal til for at du skal lykkes med CRM.

Webinaret varer i 30 minutter fra kl. 09.00 til 09.30

Microsoft Workshop

90 minutter GRATIS Workshop for utvalgte bedrifter

Workshops Microsoft 365 – Juni

I Juni har vi sammen med Microsoft Norge, gleden av å invitere utvalgte bedrifter til å bli med på en GRATIS fysisk workshop der du kan dykke dypere ned i mulighetene som Microsoft 365 tilbyr. Her får du vite mer om hvordan du kan sikre bedriften med verktøyene som følger med Microsoft 365. Det blir fokus på hvordan vi jobber mer hybrid og fleksibelt etter pandemien, og hvordan du kan sørge for at bedriften er rustet til å takle den nye måten å jobbe på.

Vi kjører totalt 6 workshop’s med deltakere fra 5 utvalgte bedrifter pr. workshop.

Ta kontakt dersom du ønsker å benytte sjansen til å melde på din bedriften.

Workshopen varer i 90 minutter.

Se presentasjoner av løsninger, og produkter fra kjente leverandører, samarbeidspartnere, kunder eller våre egne guruer på vår Youtube kanal.

Abonner

Telenor lanserer 5G - her er alt du trenger å vite