Kommende webinarer

Webinaret er live Torsdag 15. Juni – kl. 09.00-09.30

15. Juni – Informasjonssikkerhet og personvern – med advokatfirmaet CMS Kluge og AGS IT-partner

Med dagens trusselbilde står norske bedrifter i faresonen, og vi hører stadig om datainnbrudd, identitetststyveri, løsepengevirus etc. Hvordan bør din bedrift forholde seg til alt dette, og hva er de mulige juridiske konsekvensene for bedrifter som utsettes for datakriminalitet?

I webinaret møter du Kristian Bjerknes fra AGS IT-partner, og Sunniva Nising Sandvold – advokat hos CMS Kluge.

Webinar info Microsoft Viva

Webinaret er live Torsdag 6. Juli – kl. 09.00-09.30

22. Juni – Microsoft Viva – Hva er det, og hvilke muligheter kan det gi deg?

Vi ser en økende interesse rundt Microsoft Viva, og vi ønsker å invitere deg til et webinar hvor vi vil presentere Viva-tjenestene. Dette webinaret vil gi deg en dypere forståelse av hva Viva er, hvilke muligheter det gir og hvordan det kan bidra til å styrke din bedrift.

POWER BI - 06.07.23

Se webinaret Torsdag 6. Juli – kl. 10.00-10.30

6. Juli – Hva er Power BI og hva kan det brukes til?

Power BI er en samling med programvaretjenester, apper og koblinger som sammen transformerer dine urelaterte datakilder til sammenhengende, visuelt imponerende og interaktiv innsikt.

Dataene dine kan være et Excel-regneark eller en samling av skybaserte og lokale hybride datalagre. I dette webinaret skal vi gå mer i dybden på hva Power BI faktisk er, hvordan det brukes og hvilke verdi dette gir for en organisasjon og den enkelte ansatte.

Webinar info

Se webinaret Torsdag 13. Juli – kl. 10.00-10.30

13. Juli – Hvordan bruke Teams riktig?

Har du en følelse av at Teams har u-utnyttet potensial? Betaler du for flere tjenester enn du bruker i Microsoft 365? Da er dette webinaret det perfekte stedet for deg å lære mer.

Vi vil se på vanlige utfordringer som oppstår når man tar i bruk nye verktøy, og gi deg en oversikt over verktøyene som finnes i M365-pakken og hvordan du kan bruke dem på en effektiv måte. Målet vårt er å inspirere og motivere deg til å ta i bruk verktøyene du allerede har tilgang til.

Webinar info

Se webinaret Torsdag 20. Juli – kl. 10.00-10.30

20. Juli – Webinar om sikkerhet – sikring og kontroll av bedriftens enheter

I dette webinaret skal du få se nærmere på hvordan du beskytter bedriftens enheter mot hackerangrep og digitale trusler. Du skal også få se hvordan MDM systemet som er inkludert i Microsoft 365 som heter Intune kan hjelpe deg å få bedre sikkerhet i bedriften din.

Webinar info

Se webinaret Torsdag 27. Juli – kl. 10.00-10.30

27. Juli – Hva kan du bruke Microsoft Dynamics 365 til?

Mange tror at Dynamics 365 er et CRM system, altså et salgsverktøy som skal brukes av bedrifter og avdelinger som driver med salg. CRM og salgsmodul er bare en liten del av Dynamics 365.

I dette webinaret skal vi gå gjennom forskjellige moduler basert på Dynamics 365 og ser på hva mer Dynamics kan brukes til.

Dette blir et mer teknisk webinar hvor vi går funksjonaliteten som vi har implementert i de forskjellige Dynamics løsningene.

Webinar info

Se webinaret Torsdag 03. August – kl. 10.00-10.30

3. August – Slik kartlegger du effektivt sikkerheten i bedriftens nettverk

Digital sikkerhet bør stå høyt på agendaen i alle norske virksomheter, og et svært viktig punkt er å sikre bedriftens nettverk mot inntrengere.

I webinaret forklarer løsningsrådgiver Kristian Bjerknes og tekniker Espen Rundhovde fra AGS hele prosessen for en sårbarhetsskanning, og du får også vite hva det vil koste å gjennomføre den for din bedrift.

Se presentasjoner av løsninger, og produkter fra kjente leverandører, samarbeidspartnere, kunder eller våre egne guruer på vår Youtube kanal.

Abonner