• Jobbmobil

  Den smarteste veien til mobil på jobben

  KONTAKT OSS

Valgmulighet
En velfungerende og effektiv mobilløsning med de beste vilkårene fra Telenor eller Nortel

Support
Få hjelpen du trenger uten å bruke unødvendig tid på problemer

Oppdatert utstyr
Få utstyret som gir dine ansatte en sikker, moderne og digital arbeidsdag

Jobbmobil Telenor eller Nortel

Telenor, Nortel og ctelo

AGS IT-partner leverer løsninger og mobilabonnement fra Telenor, og fra Nortel som er operatør i Telenor sitt nett. Telenor sitt mobilnett er landsdekkende med dekning i verdensklasse. Vi er og eksperter på Teams Bedriftstelefoni, hvor vi leverer og supporterer på den markedsledende løsningen ctelo BusinessPhone. Her finner du vilkårene og løsningen som passer din bedrift.

Velkommen til den enkleste veien til mobil på jobben

Vårt Jobbmobil-konsept gjør det enklere og sikrere for deg å bruke mobilen som et digitalt arbeidsverktøy. Når du skal jobbe fremoverlent med skytjenester på mobilen, trenger du mobiltjenester, utstyr, rådgivning og support i toppklassen. Hos AGS får du alt dette ett sted.

Preben foran pc skjerm

AGS ansatte

Telenor

Telenor har, i likhet med AGS, et kompromissløst fokus på IT-sikkerhet, og må sies å være flaggskipet vårt på mobil. Tjenestene MinSky, Nettvern og SafeZone fra Telenor, gir bedriften og dine ansatte et viktig sikkerhetsløft. Hvis du vil sikre bedriften din best mulig mot datakriminalitet mener vi Telenor er den beste operatøren du kan velge.

Og med dekning i verdensklasse kan dine ansatte jobbe effektivt hvor som helst, når som helst med hvem som helst. Telenor har 24/7/365 kundeservice, og kombinert med lokal support fra vår mobilavdeling er verdiforslaget vi gir deg med Telenor, noe vi er veldig stolte av.

Ikke minst er vi veldig stolte av å gi deg valget mellom det vi har grunn til å mene er de 2 beste operatørene du kan være hos, i et av verdens beste mobilnett.

Nortel

Nortel er den 3. største operatøren i bedriftsmarkedet med over 60.000 brukere, og er landets desidert raskest voksende mobiloperatør.
Nortel er alltid fremoverlente i møte med kunden, og gir deg en attraktiv kombinasjon av pris og kvalitet. Løsningen er intuitiv og meget stabil, og abonnementene er skalerbare. Nortel sin kundesupport har en gjennomsnittlig svartid på 16 sekunder, og kombinert med topp lokal support fra vår mobilavdeling, er verdiforslaget vi gir deg med Nortel, noe vi er veldig stolte av. Som din lagspiller, fremforhandler AGS de beste vilkårene for din bedrift med Nortel.

Høsten 2022 blir Nortel Mobil Virtuell Nettverks Operatør i Telenor sitt nett (MVNO). Nortel sine kunder vil med dette få flere muligheter og enda bedre tjenester og vilkår.

Nortel abonnement
Fri tale og SMS

Telenor dekning
Full Telenor dekning over hele landet

Data roll-over
Du tar med ubrukt data til neste måned

Nortel bedriftsnett
Mobilt sentralbord med oppslag, sett-over, status og sms

Mulighet for Tale-i-Teams
Ring fra PC eller mobilen over Teams

Opsjon Supportavtale
Abonnement, dataoverføring og SIM kort

Opsjon – Miljøavtale
Gjenbruk og gjenvinning av mobil og utstyr når du kjøper nytt.

Nortel priskalulator
Sett sammen en mobilløsning som passer bedriften fra Nortel

0
Nortel minste abonnement med 6GB data – 229,- kr. pr. mnd.
0
Nortel minste abonnement med 10GB data – 259,- kr. pr. mnd.
0
Nortel abonnement med 15GB data – 279,- kr. pr. mnd.
0
Nortel abonnement med ubegrenset data – 499,- kr. pr. mnd.

Sentralbordsløsning

0
*Sentralbord-løsning 29,- kr. pr. bruker.

Support

0
Fri support mobil kr 39,- pr. bruker pr. mnd. (Du vil få ubegrenset Mobil support inkludert i våre IT-supportavtaler)
Pris pr. bruker pr. mnd KR

*Nortel bedriftsnett forutsetter 990,- i etablering og 99,- pr. mnd. pr. hovednummer.

*Du kan også få levert abonnement og sentralbord-løsning fra Telenor. Her må vi lage et dedikert tilbud til deg for å få den beste prisene på en Telenor løsning.

Teams Bedriftsnett – én app – bedre samtaler – enklere admin

Hos AGS kan du ta samhandling i Teams ett steg lenger, med å integrere mobilabonnementet og mobilløsningen i Teams. Med Teams Bedriftsnett får bedriften din en mer profesjonell samtalehåndtering, og telefonien blir en naturlig del av samhandlingen i bedriften din.

Teams Bedriftsnett kan kombineres med samtidig ringing mellom Teamstelefoni og mobiltelefon (onenumber).

I Teams Bedriftsnett får bedriften din en proffere løsning, med tastevalgmenyer og svargrupper, som håndterer samtalene til bedriftens hovednummer.

Teams Bedriftsnett er ideell for bedrifter som benytter Microsoft Teams som samhandlingsplattform. Opplæringsbehovet vil være minimalt, siden mange brukere allerede er aktive i Teams. 

Teams Bedriftsnett er en operatøruavhengig skyløsning, som enkelt kan rulles ut, i totalt 141 land. For bedrifter som ønsker å forbedre samhandlingen mellom avdelinger i flere land, er dette en ideell løsning.

Espen og Preben foran skjerm
AGS IT-partner jobbmobil mobit

Medlem av Mobit

AGS IT-partner er medlem av Mobit, Norges største faghandel-kjede for IT og Mobil, med forhandlere fra Lindesnes til Kirkenes. Dette betyr at du som AGS-kunde kan få hjelp lokalt hvor enn i landet du befinner deg. Det betyr også store innkjøpsfordeler, og at du kan få gode priser og support på utstyr fra alle de kjente merkevarene.

Les mer om Mobit

Dette går ofte galt når bedrifter velger mobilabonnement!

Din komplette guide når du skal velge -abonnement og mobilløsning for bedriften Kompleksiteten i en mobilløsning står overhodet ikke i samsvar med informasjonen de fleste mobiloperatørene gjør tilgjengelig for norske SMB-bedrifter. Dermed er det utfordrende å velge riktig, og mange SMB-bedrifter velger feil, gang på gang.

Slik unngår du de typiske leverandørfellene

Når du skal velge mobiloperatør for bedriften, er det flere ting det er lurt å være oppmerksom på.

Vår erfaring etter mange år med leveranse av mobilløsninger, og utallige samtaler med bedriftsledere, er at det spesielt er noen feller du skal passe deg for når du skal velge mobiloperatør.

Vi har derfor laget en video, som vi håper kan gjøre det litt lettere for deg å unngå de vanligste fellene:

Som forbundsmedlem får du ekstra gode priser og fordeler

Medlemskap i et forbund kan gi bedriften din mange fordeler. En av fordelene er solide besparelser på mobilutgiftene.

I tillegg til besparelsene, kan det være lurt å sette seg inn i de andre fordelene bedriften din får ved å være medlem i et forbund som har avtale.

Sjekk med oss om forbundet ditt har avtale, og sett deg inn i fordelene.

AGS IT-partner jobbmobil nettbutikk

Nettbutikk med mobil og IT-utstyr

Du kan handle alt av mobiltelefoner, PC-er og utstyr direkte fra vår nettbutikk. Her får du gode kampanjer og attraktive priser på alle de kjente merkevarene. Du kan og få hjelp av våre eksperter på hardvare, sånn at du kan være helt sikker på at utstyret du anskaffer deg, i jungelen av valgmuligheter, er best tilpasset ditt behov.

Sjekk ut nettbutikken vår 

Tale-i-Teams

Med Tale-i-Teams kan du ringe fra PC eller Mac via ditt mobilabonnement. Ditt mobilnummer blir en integrert del av Teams opplevelsen din enten du er på hjemmekontoret, kontoret eller reise. Her blir Microsoft 365 og mobil-abonnementet ditt satt opp med sømløst kommunikasjon. Løsningen støtter mobiloperatører som Telenor, Nortel, og Telia med flere.

Les mer om hvordan du kan få Tale-i-Teams

Jobbmobil er den enkleste veien til å bruke mobilen til å effektivisere jobben

profile-pic
Håkon Haugland Styreleder

Haugland VVS AS

Jobbmobil-konseptet til AGS IT-partner sørget for at vi fikk en god start med ny mobilløsning fra Telenor. Vi har fått hjelp til et forutsigbart kostnadsbilde, noe som er viktig for oss.

profile-pic
Anita Budalen Johansen Kontorsjef

Thermo-Transit

Jobbmobil konseptet sikret oss gode vilkår, og en stabil løsning med IP- og mobiltelefoni som vi er avhengig av. Vi er veldig fornøyd med løsningen og mobildekningen fra Telenor, og har fått god oppfølging fra AGS IT-partner hele veien.

profile-pic
Tore Midttveit Daglig leder

Os Elektro AS

Jobbmobil konseptet til AGS IT-partner gjorde overgangen til en ny mobilløsning enkel. De har høy kompetanse, svarer raskt på henvendelser, og stiller alltid opp når vi trenger det.

Pris på Telenor og Nortel mobilløsninger

Hva koster egentlig en mobilløsning?

Det er mange faktorer som spiller inn på prisen når du skal velge operatør og løsning.
Dine vilkår avhenger blant annet av antall abonnement og aktuelle kampanjer hos operatøren. I tillegg finnes det en rekke forbundsavtaler som gir fordeler det er lurt å sette seg inn i.

 • ANTALL

  Priser og rabatter hos mobiloperatøren er ofte avhengig av antallet abonnement bedriften din har.
  Jo flere abonnement, jo lavere pris. AGS brenner for SMB-bedriftene, og forhandler stordriftspriser og vilkår til bedrifter med få abonnement.

 • DATA

  Mengden mobildata er avgjørende for hvor mye abonnementet ditt koster. Søk gjerne råd hos oss før du velger størrelse på ditt abonnement.

 • KAMPANJER

  Mobiloperatørene har noen ganger kampanjer med ekstra gode priser, og det kan være lurt å sjekke om du kan gjøre et ekstra kupp. Ta gjerne kontakt med oss, så forteller vi deg det vi vet om gjeldende kampanjer.

 • FORBUND

  Er du medlem av et forbund som f.eks. Virke, kan disse ha spesialavtaler med operatørene, der du kan oppnå vesentlige rabatter på abonnement og tjenester. Dette kan du sjekke opp selv, eller du kan spørre oss om hjelp.

 • SENTRALBORD

  Med en mobilløsning kan det fort komme pristillegg for ulike funksjoner. Det kan være lurt å gjennomgå hva du trenger med en rådgiver, så du ikke betaler for tjenester som du ikke trenger.

Møt teamet

Kristian Bjerknes

Kristian Bjerknes

Daglig leder
AGS IT-partner Bergen


Pål Bjerknes

Pål Bjerknes

Kunderådgiver Mobil og IT


Espen Rundhovde

Espen Rundhovde

Teknisk konsulent IT og mobil


Markus Aardal Hansen

Markus Aardal Westby

Hardware og nettbutikk ansvarlig


Bjørn Waagenes

Bjørn Waagenes

Kunderådgiver mobil og fiber løsninger


Preben Bognø

Preben Bognø

Teknisk konsulent mobil


Ta kontakt med oss

Er du klar for å ta et Teams møte med oss?


Book gjerne et møte med en av våre kunderådgivere, eller send inn kontaktskjema. Du er bare et klikk unna til å starte reisen med enklere håndtering av mobil til jobben. 

AGS IT-partner jobbmobil team

  Navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Firma (obligatorisk)

  Melding

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spørsmål som du kanskje har

  Bestiller du din mobilløsning fra AGS IT-partner får du de beste Telenor-vilkårene og prisene.

  Mobit – med 144 forhandlere over hele landet, har fått i oppdrag å betjene Virke-medlemmer med sterkt rabatterte priser.

  Mobit skal dessuten bidra til å realisere en forpliktelse som Telenor har gitt Virke-medlemmene omkring solide rabatter på abonnement. De lokale medlemsbedriftene garanteres blant annet lokal service og oppfølging, og gratis lånetelefon ved reparasjon.

  Som medlem i Mobit-kjeden hjelper AGS IT-partner deg med å utnytte Virkeavtalen på dine mobilabonnement.

  Telenor har også avtaler med forbund som BNL, MEF og Nelfo. Har din bedrift et forbundsmedlemskap? Spør oss i AGS IT-partner om hvilke fordeler dette kan gi din bedrift.

  I alle våre abonnement fra Telenor får du inkludert fri kritisk support fra AGS IT-partner

  • Innringer kommer ikke frem til bedriftens hovednummer.
  • Alvorlig feil eller driftsstans på bedriftens mobil-løsning.
  • Dedikert kundesenter tilgjengelig fra kl 08.00 – 16.00 på web, chat og telefon.

  AGS IT-partner finner du som lokal IT bedrift og mobil leverandør flere steder i landet

  • Du kan få levert lokale mobil og IT-tjenester av AGS IT-partner Oslo og Drammen, Bergen og hele Hordaland. Vi har eget avdelingskontor i Oslo og Bergen.

  • Du finner oss også som lokal Mobil forhandler og IT-bedrift i Vestfold byene Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Horten, Holmestrand og vi har kontor både i Horten og Larvik.

   Du kan også bli kunde dersom du bor andre steder i Norge.

  • AGS IT-partner er medlem av den landsdekkende IT og mobil kjeden Mobit og har dermed mulighet for å hjelpe deg via våre medlemsbedrifter uansett hvor du befinner deg.

  Ja, AGS IT-partner har et dedikert kundesenter for support.

  • Kundesenteret er bemannet med minst 4 ressurser hele tiden.
  • Du kan få bistand med mobil eller IT-tjenester alle arbeidsdager mellom 08.00 -16.00
  • Du kan få raskt hjelp via chat på nettsiden vår, support@ags.no på e-post, eller pr. telefon 33 29 10 20.
  • Kundesenteret gir deg rask hjelp over hele landet, alt du trenger er å ta kontakt med oss. Les mer om ring-så-mye-du-vil og all-inclusive supportavtaler på Microsoft 365 og IT-support her>

  Du kan enkelt registrere din support sak her 😊

  Ja, AGS IT-partner har konsulenter med mobil og IT kompetanse som kan komme ut til deg.

  Du får tekniske konsulenter som er sertifisert på Telenor og Telia mobil løsninger men også Microsoft, Microsoft 365, nettverk, server, sikkerhet og PC som dra ut til deg på stedet.

  • I Oslo – Drammen får du hjelp fra konsulenter fra Oslo kontoret.
  • Befinner du deg i Vestfold (Larvik, Sandefjord, Horten, Tønsberg, Holmestrand eller Sande) har vi teknikere på mobil og IT-løsninger.  
  • For bedrifter i Hordaland og Bergen får du bistand på mobil og IT- fra avdelingskontoret i Bergen.
  • På-stedet support på mobil og IT i Telemark, Skien og Porsgrunn får du fra kontoret i Vestfold
  • Holder du til et annet sted i Norge kan vi formidle hjelp via en av våre partner-bedrifter i Mobit kjeden.

  AGS IT-partner leverer mobilløsninger, IT og skyløsninger til ulike bransjer, organisasjoner og forbund

  De fleste av disse kundene bruker AGS IT-partner som leverandør av mobiltjenester fra Nortel eller Telenor,  Microsoft 365,  IT-support, IT-drift,  innkjøp av PC/MAC, nettverk og server.

  Her er noen av bransjene som vi har ekstra god erfaring med.

  • Advokatkontorer
  • Servicenæring
  • Industri
  • Entreprenør
  • Legekontorer
  • Tannlegekontorer
  • Arkitekter
  • Produksjonsbedrifter
  • Ingeniør bedrifter
  • Reklame og media
  • Transport
  • Forbund og organisasjoner
  • Håndverksbedrift (snekker, rørlegger, elektriker, blikkenslager mm)
  • Bemanning

  AGS IT-partner leverer IT -mobil tjenester, skyløsninger og hardware til små og mellomstore bedrifter (SMB)

  • Vi satser utelukkende på bedrifter fra 1 til 150 brukere.
  • Snittkunde hos oss har ca mellom 7-15 brukere som gjenspeiler godt gjennomsnittet i bedriftlandskapet i Norge.
  • Flere mindre bedrifter mister fokus hos de store leverandører og vi ønsker derfor utelukkende å satse i SMB segmentet for å yte best support og service til kundene våre.

  For dedikert satsing på kun små mellomstore bedrifter har vi som den eneste Microsoft partneren i Norge vunnet prisen for «Årets Microsoft SMB partner» for små og mellomstore bedrifter 2 ganger på rad. 

  Du får gode priser på mobil abonnementet, telefoner og utstyr

  • Det betyr at du står fritt til å velge hvilken teleoperatør som du synes er best på pris eller kvalitet på f.eks dekning i ditt område.
  • Som Telenor og Nortel partner har AGS IT-partner tilgang til tekniske ressurser og salgs ressurser både hos Nortel og Telenor som kan hjelpe til med leveranser, support og løsning.
  • AGS IT-partner er medlem av den landsomfattende kjeden for IT- og mobil –Mobit Det betyr at du får gode priser som resultat av kjedebaserte innkjøpsordninger og avtale med Nortel og Telenor.
  • Medlemskapet i Mobit gjør også det slik  at du kan få hjelp uansett hvor du eller de ansatte befinner dere.

  Bransjeavtaler

  Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om priser for din bransje

  Hva er Mobit kjeden?

  I dag er det mer enn 130 forhandlere som er medlemmer av Mobit, og er derved den største forhandlerkjeden innen mobil og IT til bedriftsmarkedet. Kjeden har ca. 400 ansatte fordelt over hele landet. Samlet omsetning i 2017 var 2 mrd NOK. Kjeden har solide og industrielle eiere, solid egenkapital og solide partnere.

  Du får gode priser på alt fra mobil abonnementet, Microsoft 365 lisenser, PC og mobiltelefoner 

  • Du får ekstra gode priser som resultat av kjedebaserte innkjøpsordninger, prisgunstige avtaler med leverandører og distributører.
  • Spesialpriser og kampanjetilbud fra HP og Lenovo på alle bedriftmodeller.
  • Forhandleravtale med Nortel og Telenor.
  • Egen Apple avtale.
  • Sentralavtale for pris på Microsoft 365 lisenser med Microsoft og distributør.

  Landsdekkende kjede

  • Som medlem av Mobit kan vi hjelpe deg uansett hvor du befinner deg. I det store nettverket av Mobit medlemmer kan du få hjelp til leveranse til ditt avdelingskontor eller ansatte som trenger hjelp.

  Spennende artikler som du kanskje ønsker å lese